workshop informatie: Uw shirts worden gemaakt en geleverd binnen de gebruikelijke termijnen.

WELKE AANPASSINGEN ZIJN MOGELIJK AAN UW OVERHEMD

Bij TailorGeorge kunt u 12 overhemdmaten aanpassen om een pasvorm te krijgen die perfect aansluit bij uw lichaamsbouw.

Deze aanpassingen kunt u meteen op het eerste ontvangen overhemd toepassen, om vanaf de eerste bestelling een perfecte pasvorm te hebben. U kunt uw profiel ook wijzigen naarmate u bestelt, om rekening te houden met een gewijzigde lichaamsbouw.

Kraag:

De kraag is het eerste zichtbare onderdeel van het overhemd dat u draagt. Een goed passende kraag is een vector van elegantie maar ook van comfort.

U kunt uw kraag tot op de halve centimeter aanpassen.

Linkermouw en rechtermouw

Dit is een zich herhalend probleem met confectie: de juiste mouwlengte vinden. Met TailorGeorge kunt u deze maat eenvoudig aanpassen.

U kunt uw mouwlengte tot op de halve centimeter auwkeurig aanpassen.

Linkermanchet en rechtermanchet

Goed passende manchetten zijn vooral een kwestie van comfort. U kunt onder andere de linkermanchet en de rechtermanchet afzonderlijk wijzigen volgens de pols waaraan u uw horloge draagt.

U kunt uw polsomvang tot op de halve centimeter nauwkeurig aanpassen.

Breedte mouwinzet

Het aanpassen van de mouwinzet, dat wil zeggen de breedte van de mouw ter hoogte van de oksels, zorgt ervoor dat u meer bewegingsruimte kunt creëren als u de voorkeur geeft aan comfort of uw silhouet kunt verfijnen als u voor smallere mouwen kiest.

U kunt de breedte van de mouwinzet tot op de halve centimeter nauwkeurig aanpassen.

Mouwbreedte ter hoogte van de biceps

Als u van moderne overhemden houdt, zult u deze aanpassing bijzonder waarderen waarmee uw de mouwen kunt versmallen en een mooie lijn kunt geven. U kunt deze aanpassing ook gebruiken als u 'stevige armen' hebt, om uw mouwen meer bewegingsvrijheid te laten geven.

U kunt de breedte van de mouw ter hoogte van de biceps tot op de halve centimeter nauwkeurig aanpassen.

Schouderbreedte

Deze maat is essentieel omdat deze uw silhouet allure geeft. Een overhemd met een mooie pasvorm valt onmiddellijk op als de schouders goed passend vallen. Veel mensen komen dit probleem tegen in confectie met 'afzakkende schouders'. Voor een bepaalde maat kan de schouderbreedte namelijk wel een aantal centimeters verschillen! Profiteer dan ook van deze aanpassing om uw overhemden aan uw schouderbreedte aan te passen.

U kunt de schouderbreedte van uw overhemden tot op de halve centimeter nauwkeurig aanpassen.

Borstomvang

U past de borstomvang van uw overhemden aan volgens de beste verhouding pasvorm-comfort. Een ideale borstomvang plooit niet teveel ter hoogte van de borstspieren maar geeft u wel voldoende bewegingsvrijheid.

U kunt de halve borstomvang van uw overhemden tot op de centimeter nauwkeurig aanpassen.

Taillelengte (taillering)

De graal voor mensen die dol zijn op zeer strakke overhemden. Deze maat is ook bijzonder nuttig als u door de jaren heen wat gezetter wordt. Een regelmatige aanpassing van deze maat zorgt ervoor dat u overhemden door de jaren heen altijd perfect op uw silhouet aansluiten.

U kunt de halve taillelengte van uw overhemden tot op de centimeter nauwkeurig aanpassen.

Heuplengte

De heuplengte komt overeen met de lengte van de onderkant van uw overhemden. Het is mogelijk dat deze maat door uw lichaamsbouw afwijkt (als u bijvoorbeeld brede heupen hebt). U kunt de aanpassing van de heuplengte ook gebruiken om een 'rechtere' pasvorm te krijgen door de hoeveelheid stof op het onderste deel van uw overhemden te verminderen.

U kunt de halve heuplengte van uw overhemden tot op de centimeter nauwkeurig aanpassen.

Lengte overhemd

Deze maat is vooral een kwestie van smaak. U kunt deze maat dan ook rustig veranderen voor verschillende bestellingen en volgens het gebruik van uw overhemden. Een overhemd dat casual, over de broek gedragen wordt, zal korter zijn terwijl een formeel overhemd dat in een broek gedragen wordt meer lengte nodig heeft.

U kunt de lengte van uw overhemden tot op de centimeter nauwkeurig aanpassen.

Sommige van deze maten worden bij de eerste bestelling niet gevraagd: ons algoritme past deze maten aan uw lichaamsbouw aan. U kunt deze vervolgens wijzigen tijdens de volgende bestellingen of bij het verstellen van het eerste overhemd.