workshop informatie: Uw shirts worden gemaakt en geleverd binnen de gebruikelijke termijnen.

WAAR WORDEN UW OVERHEMDEN OP MAAT GEMAAKT

TailorGeorge is een Europees platform dat in meer dan 36 landen ter wereld overhemden op maat verkoopt. Ons hoofdkantoor is in Parijs gevestigd en wij hebben ons eigen atelier geopend in Tunesië, in de wijk Arlana in Tunis, vlak bij het dorp Sidi Bou Saïd.

WAAROM IN TUNESIË?

Tunesië is historisch gezien een bakermat van de overhemdenconfectie. Hoewel de grote confectiemerken de laatste jaren de neiging hebben gehad om de massaproductie naar Azië te verplaatsen, blijft Tunesië voor de Europese merken ook nu nog een voorkeursbestemming voor het maken van luxe kledinglijnen.

Sinds de ondertekening door Tunesië van drie internationale arbeidsconventies in 2014 heeft het land zijn status bevestigd als democratisch land dat de burgerrechten, politieke rechten, sociale en culturele rechten respecteert.

Het TailorGeorge-atelier in Tunis dat door ons team geopend is, voldoet dan ook aan onze hoge kwaliteitseisen, sociale eisen en milieueisen.

Dit bevindt zich op een steenworp afstand van het beroemde dorp Sidi Bou Saïd, tussen het strand, het Café des Délices et de bruisende activiteit in het oude Tunis.

Ons atelier is een plek van werk en leven. Het bestaat uit een ruimte waar de patronen worden gemaakt, een knipruimte, een ruimte voor het assembleren maar ook een stijlkantoor, een fotostudio, een verzendplatform en een openluchtkantine vol bomen!

In totaal beschikken we over meer dan 2.000 m2 en kunnen we meer dan 5.000 overhemden op maat per maand maken.

ONZE CULTUUR

Ons bedrijfsplan is gebaseerd op vertrouwen en trouw. We zetten ons in het bijzonder in voor het welzijn en het verantwoordelijk maken van ons werknemers.

Het recept voor succes is een combinatie van expertise en welzijn, en wordt gekemerkt door de menselijke waarden die in het atelier heersen. Iedereen dezelfde aandacht geven, onafhankelijk van het beroep, en de competenties van onze medewerkers ontwikkelen.