workshop informatie: Uw shirts worden gemaakt en geleverd binnen de gebruikelijke termijnen.

HOE ZORGT U ERVOOR DAT UW OVERHEMD OP MAAT PERFECT IS

TailorGeorge stelt eenvoudige en doeltreffende methodes tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw overhemden perfect op uw maten zijn afgestemd. Ons patroonsysteem op basis van uw maten is uniek en heeft zich in de afgelopen 10 jaar bewezen. TailorGeorge is een van de belangrijkste dienstverleners voor overhemden op maat op internet.

Onze statistieken tonen aan dat het eerste overhemd in meer dan 90% van de gevallen bijzonder naar tevredenheid is. En onze garantie 'verstellen gratis' zorgt ervoor dat u er 100% zeker van bent dat uw overhemd perfect past.

Bij TailorGeorge kunt u op verschillende manieren een perfect overhemd bestellen. Welke methode u ook gebruikt, het resultaat is perfect in alle gevallen.

U hebt haast: de snelle methode

Als u haastig van aard bent en geen tijd hebt om uw maten te nemen (of de mogelijkheid niet hebt), raden wij u aan om onze snelle maten-methode te gebruiken.

Via deze methode kiest u een overhemdmaat à la carte uit 15 verschillende maten, 5 mouwlengtes, 5 overhemdlengtes, 3 pasvormen en past u de taillering van uw overhemd en de kraag op de centimeter nauwkeurig aan ... zo heeft u honderden aanpasmogelijkheden voor uw overhemd.

U bent er zeker van dat u de aanpassingen vindt die bij u aansluiten.

Uw standaardmaat:

U kunt uw gebruikelijke overhemdmaat M, M+, L, L+ enz. kiezen.
Selecteer de maat die u gewoonlijk kiest voor uw confectieoverhemden.

De pasvorm:

klassiek, strak of zeer strak, wij hebben 3 verschillende pasvormen voor elke smaak.

De kraag

U kunt de afmeting van de kraag van uw overhemden aanpassen. De kraag voor een maat L is bijvoorbeeld gewoonlijk 42 cm. Deze maat kunt u vergroten of verkleinen om de meest comfortabele maat voor u te krijgen.

Taillering:

U kunt de taillering van uw overhemd op de centimeter nauwkeurig aanpassen. Handig als u een getailleerd effect zoekt of in tegendeel, als u met de tijd wat gezetter wordt.

De mouwen

Kies uit 5 verschillende mouwlengtes om er zeker van te zijn dat deze perfect zijn aangepast aan de lengte van uw armen.

De lengte van het overhemd

Kies uit 5 verschillende overhemdlengtes, afhankelijk van uw lengte en het gebruik van uw overhemd.

Hoe gebruikt u de snelle maten voor een perfect passend overhemd?

Als u niet weet welk deel u moet aanpassen, begin dan eenvoudig met standaardmaten (uw gebruikelijke confectiemaat), zonder de kraag, de mouwen ... aan te passen. Verander uw maten vervolgens stapsgewijs bij uw volgende bestellingen of gebruik onze garantie 'verstellen gratis' om de afmetingen van uw eerste overhemd aan te passen en de perfecte maat te vinden.

U hebt al een overhemd dat u perfect past: meet dit overhemd op

Als u in uw garderobe een overhemd dat u (bijna) perfect past, neemt u een meetlint en meet u dit overhemd op volgens onze instructies.
U kunt er ook van profiteren om bepaalde maten aan te passen.

U hebt nog geen enkel overhemd dat u perfect past: neem uw maten op

Dit is de meest traditionele methode om uw overhemd op maat te bestellen. Gebruik een meetlint en laat u door iemand helpen om 10 maten op uw lichaam op te nemen volgens onze instructies. Wees niet bang: u kunt deze maten eenvoudig thuis opnemen en het resultaat is uitstekend.